Pánské účesy – Andrea Buluggiu a Viktor Vasil

Rozhodli jsme se pro vás uspořádat školení se speciálními hosty. Z Itálie jsme pro vás pozvali Andrea Buluggiu (@ bulu.it), který vás uchvátí svoji precizní prací a kreativním myšlením. Druhým hostem je slovenský Viktor Vasil (@ vikvasil_), který vás provede krátkými i dlouhými vlasy. Z angličtiny pro vás bude překládat překladatek do češtiny.

Dívej se a uč se!

Celé školení se povede v duchu dívej se a uč se! Naši hosté vám ukážou svoje know-how. Provedou vás jejich stylem stříhání, práci s klientem. Namotivujou vás k novému pohledu na pánské účesy a inspirujou vaši kariéru holiče.

Andrea Buluggiu (@bulu.it)
Je Italský holič, zakladatel RIZE Education, kde klade důraz na minimalistický přístup ke stříhání. Jeho vzdělávácí program je zaměřen na preciznost. Na školení vám ukáže, „proč“ a ne jen „jak“, zjednodušit proces stříhání a váš každodenní život v salónu.

Viktor Vasil (@vikvasil_)
je talentovaný holič ze Žiliny, kde si otevřel svůj salón. Stříhat začal sice před pár lety, ale cené zkušenosti nasbíral v Bratislavě nebo v Amsterdamu u celosvětově známých Menspire, kde se zdokonalil na delších účesech. U jeho střihů se můžete setkat s precizností a citem pro detail.

Harmonogram:
23.6.2024 Koncepty bistro Ostrava

9:00 / Otevření, možnost snídaně na místě
10:00 / Začátek školení Viktor Vasil teorie
10:30 / 1 model
12:00 / 2 model

13:30 / Pauza na oběd, možnost na místě

14:30 / Teorie Andrea Buluggiu
15:00 / 1 model
16:30 / 2 model

18:00 / závěr

Harmonogram je orientační. Pořadatel si vyhrazuje právo na změny.

Postup pro registraci:
1) vyplňte registrační formulář níže
2) vyčkejte na potvrzující email s přiloženou fakturou
3) uhraďte fakturu a vyčkejte na potvrzující email s informacemi
4) registrace je závazná


Cena 4000,- Kč

Registrace


    * povinné položky